Welkom op de website van AFC AJAX

AFC AJAXOp deze website vind u van alles over de club, het verleden en de toekomst.

Het laatste nieuws


Gisteren heeft Puis Ikedia zijn opwachting gemaakt in het team van Zuid-Afrika. Ikedia was ingevallen voor de oud Ajaxcied Nwanko Kanu, die geblesseerd het veld moest verlaten. Ikedia heeft het zeer goed gedaan getuige zijn wervelende acties en de lofbetuiging van de bondscoach. We hopen Puis nog vaker in actie te zien op het WK.

Zweden heeft gisteren gelijk gespeeld tegen Engeland.De wedstrijd eindigde in 1-1.Dit is een goede prestatie voor het team van Ajax spits Zlatan. Zlatan zelf kwam niet in actie maar dat maakte hem niet minder blij.

Er doen speculaties de ronde dat Ajax Victor Sikora van Vitesse gaat kopen maar volgens Technisch Directeur Leo Beenhakker kan de transfer alleen maar doorgaan als Ajax een andere speler weet te verkopen. Ajax heeft inmiddels een bod uitgebracht op Sikora maar Vitesse gaat niet akkoord omdat het bod veel te laag zou zijn. Zodra er meer nieuws is over de aanstaande transfer dan laten we dat u zo snel mogelijk weten.


Nando Rafael, spits van Ajax A1 heeft gisteren een contract getekend voor drie jaar met een optie voor nog twee jaar. Rafael die vorig jaar mee deed in de strijd om de amstelcup had problemen met zijn papieren. Maar volgens de Ajax leiding heeft Rafael zijn contract gekregen op basis van zijn voetballende kwaliteiten. We hopen nog lang te genieten van deze veel belovende spits.

Het seizoen is afgelopen en Ajax is landskampioen en bekerwinnaar geworden, beter had bijna niet gekund. De meeste spelers zijn op vakantie maar sommige zijn zich aan het voorbereiden op het komende WK. We wensen deze spelers dan ook veel succes met hun land. en hopen dat ze weer fit aan het volgende seizoen kunnen beginnen.